IDEAS PER PLANTAR BULBS I ALHORA DECORAR

Un bon moment per plantar bulbs de primavera Gladiols, Dalias, Azucenas, Begònies, etc. que millor que aprofitar gots, tasses o gerros de vidres

Primer busquem un recipient, pot ser gairebé qualsevol que ens agradi, des d'una tassa fins a un plat, però tenint en compte que necessitem certa profunditat per les arrels dels bulbs.

Un cop tenim el recipient, posem una primera capa de pedretes fins 2/3 del total serà suficient per a les arrels. Després col. loquem els bulbs, millor en grups imparells, tres, cinc o set, ja que el resultat és més atractiu.
Ara que ja tenim col locat els bulbs, es posa aigua fins que toqui la base dels bulbs, i es posen unes poques pedretes mes perquè ajudin a subjectar els bulbs. Després els posem prop de la finestra durant una setmana, a la setmana canviem l'aigua.

Hi ha un truc sorprenent , és que si posem ginebra o vodka, el que aconseguim és que els bulbs creixin a la meitat de la seva grandària normal, però les flors són tan grans i fragants com si ho creixessin de forma normal .                                                     
                                                         Via : A Garden for de House








0 comments:

Post a Comment