Pa integral amb tomaquets secs i Olives / Whole Wheat Bread with Sun-Dried Tomatoes and Olives

L'experiència de fer pa a casa és una meravella i proporciona una gran satisfacció. Treure del forn el pa acabat de fer i gaudir-lo augmenta amb cada pa que faig.


ingredients:

. 400 ml. d'aigua temperada
. 1 culleradeta de llevat
. 1 cullerada de sal
. 1 pessic de sucre
. 1 kg. de farina integral
. 200 gr. de tomàquets dessecats en oli
. 200 gr. d'olives negres sense pinyol
. 1 cullerada de orenga
. 4 cullerades soperes d'oli d'oliva
. farina per pastar

Preparació:

Fem una massa de llevat amb els ingredients: posem aigua en un bol, afegim el llevat, sal i un bon pessic de sucre i barregem.

Deixem caure lentament farina sobre el bol i treballem la massa durant 10 minuts. Deixem que pugi la massa fins que hagi doblat el volum.

Elaboració:

Mentrestant Preescalfem el forn a 180 ° C. Deixem que els tomàquets s'escorrin bé, els piquem fins amb les olives i el orenga i afegim a la massa. Si la massa s'enganxa massa a les mans, afegir una mica més de farina.

Donem forma de bola a la massa. Deixar que pugi altres 20 minuts. Enfornar el pa durant aproximadament 45 minuts i ho pintem amb oli d'oliva de tant en tant.

0 comments:

Post a Comment